Container overslag

Samenwerking met Combi Terminal Twente

Bolk is een professionele samenwerkingspartner van Combi Terminal Twente (CTT). Deze goed geoutilleerde containerterminal in Hengelo biedt een dagelijkse binnenvaartverbinding met Rotterdam en vormt zo een snelle, efficiënte en economische verbinding met de zeehavens. Én met de Rotterdam container terminal. CTT is een belangrijke logistieke partner voor veel verladers en ontvangers in Twente en Duitsland.

Soepele logistiek

CTT is bovendien klaar voor de Rotterdamse groeiambities. Met 400 meter kade, 80.000 vierkante meter terrein en 2 portaalkranen is de infrastructuur voorhanden. De terminal is AEO-gecertificeerd, wat onder andere inhoudt dat alle inkomende en uitgaande voertuigen en containers worden gescand en geïdentificeerd. En door vergaande automatisering en gegevensuitwisseling met de zeeterminals is een soepele logistiek gewaarborgd.

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!


Vraag vrijblijvend een offerte aan