FACILITEITEN

Uniek: alle faciliteiten in eigen huis

De juiste faciliteiten voor een veilig en goed transport zijn cruciaal. Voor u als klant en voor onze ‘Bolk-mensen’. Maar natuurlijk ook voor alle medeweggebruikers.
Dat is wat wij bedoelen met ‘kwaliteit zonder compromissen’. Om onze functie als expediteur én transporteur optimaal in te vullen hebben wij alle faciliteiten zelf in huis.
Dat vinden wij belangrijk. Daar zijn wij trots op. En dat maakt ons uniek. Lees hieronder meer over al onze faciliteiten.

WASHAL

Want wat groen is, moet groen blijven

Schoon en strak materieel is het visitekaartje van ons bedrijf. Ook dat is wat wij bedoelen met ‘kwaliteit zonder compromissen’. Onze washal, met vaste medewerkers, helpt ons daarbij. Door hogedruk-stoomcleaning met gedemineraliseerd water en een borstelmachine wassen en conserveren we alle gangbare voertuigcombinaties snel en vooral professioneel. Niet alleen onze eigen voertuigen, want onze washal is voor iedereen toegankelijk.

Kom langs op onze locatie aan de Beatrix de Rijkweg 1 in Almelo. Of neem voor meer informatie contact met ons op: +31 (0)546 – 480 403.

Openingstijden voor derden:

Maandag t/m donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 12.00 uur

WEEGBRUG

24 uur per dag, 7 dagen per week

Wij beschikken over een 70 tons weegbrug, Deze weegbrug is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Na weging print u in het weeghokje zelf uw weegbon.

Locatie Plesmanweg 3 te Almelo. Neem voor meer informatie contact met ons op via
+31(0)546 480 480.

BANDENSPANNINGSMEETSYSTEEM

Met juiste bandenspanning minder slijtage en lager verbruik

Op ons terrein aan de Plesmanweg is een bandenspanningsmeetsysteem geïnstalleerd. Een goede bandenspanning van onze vloot beperkt slijtage is realiseert een lager verbruik van brandstoffen. Het systeem werkt uitermate snel en eenvoudig. Via een camerasysteem wordt het kenteken geregistreerd. Met een lage snelheid rijdt een chauffeur over de sensoren. Vervolgens leest hij/zij op een beeldscherm de bandenspanning van alle banden af. Waar nodig wordt met de beschikbare compressoren ter plekke een band bijgevuld.

HOOGTEMETER

Veilig en snel hoogte alle typen lading meten

Op ons terrein aan de Plesmanweg is eveneens een hoogtemeter geïnstalleerd. Deze hoogtemeter is gebaseerd op laserscan technologie. De complete combinatie passeert de hoogtemeter en wordt gescand bij 15 km/uur. Een display laat de actuele en hoogste meting zien. De hoogtemeter maakt het voor de chauffeurs mogelijk precieze metingen van alle typen lading te maken. Zo kan de chauffeur binnen de wettelijk voorgeschreven afmetingen blijven.

De hoogtemeter is geïnstalleerd op de route van het bandenspanningmeetsysteem. Zo zijn deze twee essentiële zaken efficiënt gecombineerd. Want kwaliteit en veiligheid staat voorop!

OPTIMAAL ZICHT

'Spiegelafstelplaats'

ok op ons terrein aan de Plesmanweg is een zogenaamde ‘spiegelafstelplaats’ op het wegdek aangebracht. Onze chauffeur stelt hier de verschillende spiegels op de juiste wijze af. Zo creëert hij/zij optimaal zicht rondom de combinatie waar hij mee op weggaat. Net als de camera’s op het merendeel van onze auto’s vergroot ook dit de veiligheid onderweg.

WERKPLAATSMONTEURS

BETROKKEN EN VAKKUNDIG

Onze betrokken en vakkundige monteurs in Almelo en Hengelo hebben ruime kennis en ervaring in het reguliere onderhoud van transportmaterieel. Daarnaast beschikken zij over alle specialistische kennis, gereedschappen en onderdelen voor het onderhoud van ons speciaal-transport-materieel. Ook APK-keuringen, schadeherstel en complete revisie van hydraulisch gestuurd materieel behoort tot onze mogelijkheden. De aanwezigheid van smeerputten in Hengelo maakt het mogelijk om (geladen) exceptionele combinaties op een veilige manier te repareren en onderhouden.

 

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!


Vraag vrijblijvend een offerte aan