Autolaadkranen

Wij beschikken over twee autolaadkranen van 85 tonmeter en twee kraancombi’s van 55 en 85 tonmeter voor het zelf laden, lossen en plaatsen van units, bouwmaterialen en andere goederen. Op locatie is geen kraan of heftruck meer nodig. Dit bespaart u tijd en geld. De 85-tonmeter autolaadkranen kunnen wij voorzien van een afneembare Fly-Jib (tweede knikarm) voor een vlucht tot 36 meter. De trekkers zijn uitgerust met een laadbak. Zo fungeert een trekker ook als een compacte bakwagen.

Bolk autolaadkranen: voor transport, laden, lossen en hijsen in één efficiënte combinatie!

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd machinist autolaadkraan met laad-/losfunctie én hijsfunctie. Zij kunnen hierdoor ook assisteren in bouw en montage. De autolaadkranen zelf zijn gekeurd als hijskraan. Dit betekent dat ze naast laden en lossen ook hijswerkzaamheden mogen verrichten. De kranen zijn bovendien uitgerust met radiografische afstandsbediening. Hierdoor kan de machinist zelf de last aanslaan en positioneren.

Hier vindt u de Lastdiagram

 

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!


Vraag vrijblijvend een offerte aan