Exceptioneel transport

Uitzonderlijk vervoer

Geen uitdaging is te groot voor Bolk als het gaat om exceptioneel transport. Hierin onderscheiden wij ons door onze specifieke kennis en ervaring voor zwaar transport en speciaal transport naar Zuid-Europa, Oost-Europa en meer specifiek Italië. Vergunningen, ontheffingen en begeleiding nodig? Het wordt allemaal voor u geregeld. Een omvangrijke opdracht van 100 transporten of één enkele klus? Een gewicht van 150 ton of een lengte van 65 meter? Niets is onmogelijk. Bolk verzorgt al jaren de meest uitzonderlijke transportprojecten. Uiterst vakkundig, creatief en met passie.

Gedegen en vakkundig

Een uitstekende voorbereiding is natuurlijk essentieel. Want exceptioneel transport is nooit hetzelfde. Het vakmanschap van onze ‘Bolk-mensen’ en ons moderne transportmaterieel maakt dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale heftrucks voor exceptioneel transport in huis. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton. Van constructiedelen van bruggen, machines, helikopters tot wieken van windmolens en grote opslagtanks. Door heel Europa. Over weg én water. Omdat we ook goede contacten hebben met de maritieme wereld. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, op uiterst efficiënte en vakkundige wijze.

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!


Vraag vrijblijvend een offerte aan