Internationaal transport

Wij zijn dagelijks voor u op weg in heel Europa!

Internationale experts

Onze mogelijkheden zijn veelzijdig en baanbrekend. Specialistische vergunningen of transportbegeleiding nodig voor transport naar bijvoorbeeld Oost-Europa of Zuid-Europa? Internationaal transport is onze specialisatie. Wij zijn als internationaal transportbedrijf dagelijks met allerlei soorten transport voor u op weg in heel Europa! Een uniek transport naar Turkije? Wij deden het!

Landen waar we actief zijn

Naast transport in Nederland verzorgen wij al jaren transport naar o.a. Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Ierland, Engeland, Polen, Turkije, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Griekenland, Tsjechië, Kroatie, Slovenië, Bulgarije en Roemenië. Bolk Transport, grensverleggend!

De mogelijkheden van Bolk Transport zijn baanbrekend en veelzijdig, maar bovenal ook grensverleggend. Internationaal transport is onze specialisatie. Wij zijn dagelijks voor u op weg in heel Europa! Onze ervaren en deskundige medewerkers en chauffeurs kennen de ‘ins’ en ‘outs’ van eu-import, regelen specialistische vergunningen en transportbegeleiding. Voor elk transport, groot of klein.

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.
Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!


Vraag vrijblijvend een offerte aan